Jeugdtheater ter promotie van het orgel

Zoals vele trouwe bezoekers volgens mij wel weten, ben ik al enige tijd bezig met het verwezenlijken van een theatervoorstelling om kinderen van groep 7 en 8, op een leuke, interactieve, manier, kennis te laten maken met het orgel. 

Het volledige pakket bestaat uit een kennismakingsles waarin de kinderen leren over de rijke geschiedenis van het instrument en een les waarin ze zelf een orgel gaan bouwen! Als knallende afsluiter brengen zij een bezoekje aan de Sint Servaas waar ze kunnen kijken naar een spannende theatervoorstelling vol magie. Daarna mogen ze het orgel nog van dichtbij bekijken en bespelen. 

De financiering voor dit project heb ik bij elkaar gekregen door middel van crowdfunding via het platform Voordekunst. En dit liep veel voorspoediger dan ik had gedacht. 6 dagen voor de deadline hebben we de volle 100% bij elkaar. 

De animo voor dit pakket is zeer groot, dus alles wat we de komende week extra aan donaties binnenkrijgen gaat naar een vervolgtraject, om nóg meer kinderen op deze leuke manier naar het orgel te krijgen!

 

Zaterdag 4 november is de try-out van deze voorstelling, er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar! Dus wil je graag komen kijken, stuur even een mailtje naar mamaastricht@gmail.com met daarin ook hoeveel kaarten je graag zou willen, of doneer nog snel €30 dan ontvang je de DVD bij je thuis!

 

https://www.voordekunst.nl/projecten/6289-jeugdtheater-ter-promotie-van-het-orgel