muziektheorie les en bijles Maastricht

ALGEMENE MUZIKALE VORMING

Algemene Muzikale Vorming vergroot het inzicht in de muziek. Het wordt in groepsverband of individueel gegeven en is geschikt voor beginners en gevorderden. De pakketten lopen van september tot juli. 

Tijdens deze lessen leer je het notenschrift en verschillende ritmes. Gehoortraining en muziekgeschiedenis worden op een creatieve manier in de lessen verwerkt. 

TENTAMENTRAINING ALGEMENE MUZIEKLEER EN ANALYSE VOOR CONSERVATORIUMSTUDENTEN

Snap je helemaal niks van de algemene muziekleer of analyse lessen op het conservatorium? Raak je in de war van de uitleg van de docenten, wanneer ze de uitleg over dezelfde stof nogmaals proberen uit te leggen? Dan kan ik je helpen!

Je kunt wanneer je wilt, voor een klein bedrag een les afnemen, waarin we ingaan op de stof waar je problemen mee hebt. 

You just don't get what your General Musictheory or Analysis teacher is talking about? Do you get confused when the teacher tries to explain the same subject over and over again? I can help!

You can make an appointment for a private lesson at any time you like, for only a small amount of money. 

SPOEDCURSUS THEORETISCHE TOELATINGSEXAMENS CONSERVATORIUM

6 weken voor aanvang van de toelatingsexamens kun je bij mij aan de slag om je theoretische toelating zeker weten te halen. 2x per week zullen we een uur aan de slag gaan met de theorie die gevraagd gaat worden. In deze 6 weken zal alles aan bod komen wat je nodig hebt. 

Ben je ervan bewust dat deze cursus ook thuis relatief veel studietijd vergt, wil je er zeker van zijn dat je de toets met een dikke voldoende haalt.